Haarwerk of pruik bij chemo


Haarwerken voor vrouwen met tijdelijke of langdurige haaruitval bij LiVage Eindhoven:

Standaard klanten bestaan niet, dus geven wij ook geen standaard zorg.
LiVage Haarwerken is een landelijke organisatie die zich bezig houdt met het door heel Nederland verlenen van professionele zorg aan vrouwen met tijdelijke of langdurige haaruitval. Niet alleen zoeken wij met veel persoonlijke aandacht een geschi8kt haarwerk, maar wij geven daarnaast ook informatie over andere hoofdbedekkingen zoals sjaals, bufjes en mutsjes. Wij advisere3n ook hoe deze op de juiste manier te gebruiken.

Het LiVage zorgplan.
De ziekte kanker is zeer ingrijpend in iemands leven. De verschillende behandelingen die u daarbij moet ondergaan kunnen uiterlijke veranderingen tot gevolg hebben. Een van die veranderingen kan tijdelijke haaruitval zijn. Wij begrijpen uw probleem en alle vragen en emoties die daar bij horen. Wij willen u graag ‘ontzorgen’ gedurende dit hele traject. He3t LiVage zorgtraject begint bij het persoonlijke kennismakingsgesprek, vervolgens samen oplossingen zoeken en producten kiezen die bij uw wensen passen. Wij geven ondersteuning bij het gebruik hiervan en langdurige begeleiding en nazorg tot uw eigen haar weer groe3it.

Persoonlijke aandacht.
Bij LiVage haarwerken Eindhoven kunt u op uw gemak en met alle persoonlijke aandacht die u wenst een keuze maken uit de mogelijkheden die onze ruime collectie van echt of synthetisch haar te bieden heeft. Samen met u worden 10 tot 15 haarwerken op model en kleur voor u uitgezocht en besteld. Reeds na 3 tot 5 werkdagen kunnen we de haarwerken passen. Het gekozen haarwerk wordt voor u op maat gemaakt en aangepast aan uw persoonlijke wensen. Al onze diensten zijn bij de prijs van het haarwerk inbegrepen. Uiteraard kunt u daarna ook bij ons terecht voor controle, onderhoud en styling.

Er goed uitzien, ondanks alles.
Voor LiVage is uw wens om er goed u8it te willen zien gedurende dit moeilijke proces de drijvende kracht acht4er onze dienstverlening. Van een zorgverlener mag u verwachten dat er begrip, kennis en ervaring is om u tijdens het hele traject te ondersteunen. Binnen LiVage betekent het dat u door een gediplomeerde kapster met minimaal 10 jaar ervaring begeleid wordt. Zij heeft zich gespecialiseerd in haarwerken en u kunt vertrouwen op haar persoonlijke aandacht voor uw wensen met alle kennis die haar ter beschikking staat, waarbij uiteraard uw privacy gewaarborgd wordt.

100% tevredenheid, daar gaan wij voor!
Naast het onderhoud van het haarwerk wordt er ook aandacht besteed aan de verzorging van de hoofdhuid. Kortom, LiVage Haarwerken biedt een totaalconcept waarin we de wensen zo goed mogelijk laten aansluiten op de diverse mogelijkheden.

Waarborg van kwaliteit, service en vakmanschap.
De SEMH (Stichting Erkenningsregeling Leverancier Medische Hulpmiddelen) is een onafhankelijke organisatie die in samenspraak met de branche, gebruikersorganisaties en zorgverzekeraars, eisen opstelt waaraan een goed leverancier dient te voldoen. Elk jaar controleert de SEMH aan de hand van een toetsing of de erkende leveranciers aan de gestelde eisen voldoen. Voor u betekent dit een waarborg voor kwaliteit, service en vakmanschap.

Recht op vergoeding door uw zorgverzekeraar.
Ook de aanvraag voor de vergoeding bij uw zorgverzekeraar nemen wij u graag u8ti handen. Alle zorgverzekeraars in Nederland bieden een basisvergoeding. Wanneer u aanvullend verzekerd bent hebben sommige zorgverzekeraars nog een extra bedrag beschikbaar.

LiVage maakt er werk van!
- Binnen 24 uur heeft u een intake gesprek.
- Wij bezoeken u eventueel ook thuis.
- Persoonlijke oplossingen en uitsluitend hoge kwaliteit haarwerken in diverse prijsklassen.
- Uitgebreide collectie mutsjes, sjaals, buffjes e.d.
- Speciale verzorgingsproducten voor de hoofdhuid.


img
img ;