Diamond hairextensions abonnement

Onze DIAMOND line extensions zijn ook per abonnement te verkrijgen. Op deze manier betaal je niet ineens een groot bedrag, maar spreid je het uit.
Gedurende de tijd dat je de haar extensions draagt, betaal je in gelijke termijnen. Dat bedrag is inclusief het opnieuw terugzetten wat elke 6-8 weken moet gebeuren.

Gedurende het abonnement:
✅ GEEN BKR registratie
✅ GEEN rente kosten
✅ GEEN administratie kosten

Hoe werkt zo'n abonnement nu precies?
Per maand betaal je een gemakkelijk bedrag. Hierin zitten de kosten voor de extensions. Maar ook voor het elke 6-8 weken weer opnieuw inzetten van de extensions. Een all-in prijs dus. Je kan dus gewoon bij ons een afspraak maken, zonder je portemonnee mee te moeten nemen. En we stylen je elke keer ook nog mooi af!

Meer volume;
€51,67,-/mnd

Meer lengte;
€103,33,-/mnd

(Tenzij je veel of dik haar hebt, dan hebben we meer extensions nodig om een mooi resultaat te bereiken.)
De bedragen zijn extension haar incl het elke 6 weken weer opnieuw inzetten.

Gewoon, heel simpel en makkelijk.

Voorwaarden abbonement:
✅ Nederlands paspoort, rijbewijs of ID kaart en een nederlandse bankrekening.

✅ Je moet minimaal 21 jaar of ouder zijn. Ben je jonger? Dan moet een van je ouders meetekenen.

✅ Bij een betalingsachterstand worden vervolgafspraken opgeschort totdat de betalingsachterstand weggewerkt is. Hiervoor dien je zelf zorg te dragen.

✅Jij betaalt de eerste termijn per pin in de salon, de overige termijnen worden op de laatste dag van elke maand automatisch geïncasseerd.

✅Bij een betalingsachterstand van 3 maandtermijnen of meer, is het gehele contract bedrag, minus de reeds gedane betalingen, in een keer volledig opeisbaar en dan gaat de wettelijke rente lopen. Je blijft overigens wel het recht houden om je extensions volgens het contract te onderhouden.

✅ Tussentijds stopzetten van het abonnement kan niet. Mocht je twijfelen of een abonnement wat voor jou is, dan kan je er altijd voor kiezen om het bedrag voor de haarextensions zelf in een keer voldoen.

✅ Op het moment dat je klant wenst te worden, verstrekken wij jouw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over jouw kredietwaardigheid. EDR gebruikt jouw gegevens voor onderzoek naar jouw kredietwaardigheid en contactgegevens. Als je bezwaar wil maken of informatie wenst over het gebruik van jouw persoonsgegevens door EDR, zie; privacy statement...